GeHa Automatisering

OneDrive heeft een aantal wijzigingen ondergaan en er komer er nog meer aan.. Zo is de maximale bestandgrootte opgehoogd naar 100GB. Ook krijgt de webversie van OneDrive een donkere modus, en wordt het delen van bestanden gemakkelijker.

Met Outlook 2016 uit het MS Office 365 abonnement , wordt je foto doorzocht en krijg je in tekst wat er op de foto te zien is.

MS Edge dev icon

MS heeft een aantal download van de niuewe Edge brouwser online gezet om te testen. 

Tijdens een  uitleg over maandelijkse Windows-updates heeft Microsoft bekend gemaakt dat wie in de laatste twee weken van de maand handmatig naar updates zoekt, een previewversie voor testdoeleinden binnen kan krijgen.

 

Nadat een vorige weer de update weer te downloaden was is deze weer terug getrokken. Ditmaal omdat er problemen zijn met Intel OEM drivers.

De begin oktobert 2018 uitgbrachte uppgrade van Windows 10 is na enkele dagen al weer op pause gezet. Dit omdat er bij een aantal gebruikers alle bestanden na de upgrade niet meer op de disk stonden.

Met de upgrade van windows 10 naar de 1809  versie  (september 2018)  zijn er gebruikers die  verdwenen data melden.

Mijn vermoeden is dat dit Onedrive te maken heeft.

De apil 2018 updaten van Windows 10 is beschikbaar,  te downloaden via media creation tool of direct te updaten

Microsoft maakt bekend dat de Windows 10 Spring Creators Update vanaf aanstaande maandag te downloaden is. De update komt iets later uit dan verwacht, omdat een eerdere uitrol voor problemen zorgde.

Nadat we "gewend" zijn aan het huren ipv kopen van MS Office en MS exchange gaat MS ook het OS,  Windows 10,  op basis van een maandelijks bedrag  aanbieden.  

BackupaAssist heeft een nieuw product, een programma om je cloud email te backupen

Radio tips

31 oktober 2020

 • NK Afstanden
  Op NPO Radio 1 is vanmiddag een extra uitzending van Langs de Lijn te horen. Hierin wordt verslag gedaan van het NK Afstanden.
 • Kink 1500 - Top 100
  Kink herhaalt vandaag de 100 bovenste nummers van de Kink 1500.
 • Extra sportuitzendingen
  Vandaag zijn er extra sportuitzendingen op de volgende zenders:
  - Radio Noord (FC Groningen - VVV-Venlo, 20:00 uur)
  - L1 Radio (Roda JC - FC Den Bosch, 16:30 uur en FC Groningen - VVV-Venlo, 20:00 uur en Ajax - Fortuna Sittard, 20:00 uur)

oa te beluisteren via oorboekje.nl