Remote toegang tot uw PC

Screenconnect

Hiervoor maak ik gebruik van ConnectWise Control Remote Support Software voorheen ScreenConnect  primair via www.geha.net/screenconnect  en als backup via  officepc.screenconnect.com

Dit programma is vergelijkbaar met teamvieuwer. Connectwise Control  is te gebruiken om verbinding te maken met uw Windows of Apple computer en deze remote te bedienen als u dat toestaat. Tevens is het mogelijk uw smartphone of tabelt met Android als OS beldscherm remote te bekijken, en mocht u een Samsung device hebben dan is ook remote bedienen een optie. 

 Start ScreenConnect  

 

En er is een screenconnect backup op een andere server  officepc.screenconnect.com

Iperius

Voor Windows systemen is het naast Screenconnect  mogelijk om via iperiusremote.com een verbinding te maken. 

De Iperius Remote-software vereist geen installatie. Het programma is draagbaar en moet eenvoudig worden uitgevoerd. De software maakt een installatie mogelijk als een Windows-service, voor automatische toegang, maar alleen na expliciete bevestiging door de gebruiker, met de instelling van een specifiek wachtwoord. Iperius Remote wijzigt geen systeeminstellingen en bevat geen toepassingen van derden, zoals browser-werkbalken of adware. Verwijder het uitvoerbare bestand om het programma van je computer te verwijderen.

Andere manieren  

Mocht u Skype of MS Teams gebruiken dan is het ook mogelijk om adhoc een buroblad met mij te delen.  

Bel eerst, 0655134986 of 030 6924480, zodat ik achter een pc zit en we de sessie kunnen afstemmen. 

Teamviewer

De licentie voorwaarden staan het mij, als bedrijf, niet toe gebruikt te maken van Teamviewer zonder daarvoor te betalen.