GeHa Automatisering

PC's

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Glossaries

Term Main definition
PC's

Een personal computer, afgekort als pc, is een computer voor individueel gebruik. De pc wordt gebruikt voor het uitvoeren van diverse taken, zoals administratie, tekstverwerking, toegang tot het internet, programmeren, grafisch werk en computerspellen, met door de gebruiker kant-en-klaar verkregen programma's. Een computer wordt onder meer gebruikt bij werk, onderwijs, school en hobby's.

Synonyms: pc

GeHa Automatiserings Business

J.H. Hardeman

van Reenenweg 80

3702 SM ZEIST

030 6924480 Whats App

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google maps