GeHa Automatisering

Updates over facebook, twitter, google+, youtube enz

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Naast alle commotie over fakenieuws, komt er nu, in de komkommer tijd, ook meer info naar boven over fakelocaties fakefood en fakefotos op social media.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Op 1 juni 2019 ging het app verbod op de fiets in, en de politie in Groningen  ging over de lijn  door een personlijke opmerking van de appende persoon te tweeten. En nu weet "heel" Nederand waarom die persoon een KUT dag heeft en dat is niet alleen om die boete van € 95,-

microfoon
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De meest vreselijke (in mijn ogen dan) pranks staan on line en een burger die een journalist naspeeld met een afwasborstel is het haasje

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Als het waar is,  is  het heel erg triest dat Google meent het recht te hebben om een geschiedenis te herschrijven.

YouTube heeft het kanaal van het Regionaal Archief Alkmaar weggehaald. Dat is gebeurd wegens „het aanzetten tot haat.” Het archief had al een waarschuwing gekregen naar aanleiding van een fragment met daarin NSB-leider Anton Mussert.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een video op het  peertube platform over hoe google je trackt.

Radio tips

03 april 2020

  • Samen Zijn We Brabant
    Bij Omroep Brabant is vandaag de hele dag een speciaal programma te horen met bekende Brabanders, verhalen van luisteraars en verzoekplaten.
  • Avondconcert: Matthäus Passion
    Op NPO Radio 4 begint het Avondconcert vandaag al om 19:00 uur. In deze uitzending is een opname te horen van de Matthäus Passion, uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging.
  • Samen Sterk Top 100
    Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica zenden vandaag een gezamenlijke lijst uit: de Samen Sterk Top 100. Hierin staat muziek die luisteraars ’raakt en kracht geeft tijdens de coronacrisis’. De lijst wordt gepresenteerd door diverse presentatoren van de drie radiostations.

oa te beluisteren via oorboekje.nl