GeHa Automatisering

Een aantal USA webshops hebben op 4 Juli een leuke korting, doe je voordeel hiermee als je wat online wilt kopen.

Met Readly kun je, a la Netflix, onbperkt tijdschriften op je PC, tablet en smartphone lezen. Met meer dan 3000 titels voor € 9,99 per maand een geweldige deal. Daar kan geen leesmap tegen op.

Als in Amsterdam het parkeer tarief naar 7,50 per uur gaat is als je langer als 6,5 uur staat de boete van € 49,-  minder dan je parkeer tarief. 

Op zoek naar een TV van philips?  Ik heb een 10% kortings code, Wie een van de volgende TV wil kopen:  https://www.expert.nl/tweakers-philips 

Nog een paar uur is het mogelijk om 6 maanden lang  sneller internet te verkrijgen voor nop. Zet wel de datum in de agenda want je kunt ook weer gratis downgraden als je er geen geld voor overhebt over een half jaar

Komende dagen in de aanbieding voor € 0,99 een programma om je foto's op te leuken met  stikkers,  frames en colages

in de Goolge play store zijn apps zo af en toe gratis of met korting te koop. Vandaag twee handige apps gevonden en geinstsaleerd,

Koop uw LabelWriter™ of weegschaal volgens de bepalingen en condities tussen 1 maart en 30 juni 2016.

Voor lenovo gebruiker heeft Adobe een 20% korting actie in 2015

Wil je online software kopen. wacht daar dan even mee en maak gebruik van de 4th of July Sale.

Binnenkort in de aanbieding: 90% korting op Key mananger van ATNSoft

erg handig progrogramma om acties aan toetskombinaties te koppelen, bv Type de  datum op de plaats van de cursor

Radio tips

03 augustus 2020

  • Brainwash Zomerradio
    Bij NPO Radio 1 is deze week (net zoals vorige week) iedere maandag- tot en met vrijdagnacht Brainwash Zomerradio te horen. Hierin spreekt Floortje Smit met filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers over de muziek die vormend is geweest voor hun identiteit en voor hun denken.
  • B.V.S.C.
    Bij NPO Radio 1 is het programma B.V.S.C. (de BnnVara Sport Combinatie) weer terug. Hierin wordt iedere werkdag om 13:30 uur het sportnieuws doorgenomen.
  • Wat Het Daglicht Niet Verdragen Kan
    Op NPO Radio 1 is deze week (en volgende week) iedere maandag tot en met vrijdag om 02:00 uur het programma Wat Het Daglicht Niet Verdragen Kan te horen. Hierin gaan talentvolle radiomakers op zoek naar verhalen rondom nieuws en de donkere kant van actualiteit en maatschappij.

oa te beluisteren via oorboekje.nl