Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale uit de cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard in de prijs zijn inbegrepen. Functies en instellingen zijn door de gebruikers zelf eenvoudig te bedienen. Xelion wordt vooral gewaardeerd vanwege de mooie en intuïtieve gebruikersschermen, die zowel op pc, laptop als op de speciale smartphone-app bediend kunnen worden. Hieronder een greep uit de belangrijkste functies van Xelion.

xelion.com   Functionaliteiten   PDF met overzicht van de functies

Apps

Andriod  IOS  Windows  OS-X

Video Handleiding

Voor de levering en implentatie van dit syteem werkt GeHa samen met  Fit4Telecom