De Microsoft Cloud had vandaag wat problemen en om 15:55 ontving ik als MicroSoft partner deze email 
Lees ook de 3e alinea over mensen die misbruik van deze storing maken

Met betrekking tot het Service Incident rondom Azure Active Directory (die de diensten van Microsoft, zoals Office 365, Azure en Dynamics CRM Online heeft geraakt) kan ik u melden dat alle diensten weer online zijn.

Namens Microsoft* geef ik u aan dat Microsoft zich ervan bewust is dat deze storing zeer vervelend is voor u en uw klanten.
Als u bent geraakt door de storing, heeft u en/of uw klanten mogelijk recht op een restitutie. Voor meer informatie over onze servicelevels verwijzen wij u naar de volume licensing site.

Helaas ontvangt Microsoft berichten dat malafide organisaties deze situatie misbruiken om telefonisch uit naam van Microsoft contact met u op te nemen. Zij vragen uw persoonlijke gegevens en wachtwoorden. Microsoft zal nooit telefonisch vragen naar uw wachtwoorden of beveiligingsinstellingen. Organisaties die worden gebeld krijgen het advies om het telefoonnummer te noteren, op te hangen en een melding bij de politie te doen.

Wanneer voor u de situatie nog niet naar volle tevredenheid is hersteld, laat Microsoft dit alstublieft weten. Microsoft ondersteunt u en uw klanten hierbij graag en zo goed mogelijk in nauwe samenwerking met haar supportorganisatie, of u nu een supportcontract hebt of niet.