Je kunt maximaal vijf geïntegreerde antwoordapparaten configureren in je FRITZ!Box. De antwoordapparaten kun je afzonderlijk van elkaar in- en uitschakelen, en je kunt elk van een eigen configuratie voorzien.

Voorwaarden / Beperkingen

Elk telefoonnummer kan slechts aan één antwoordapparaat worden toegewezen.

Je eigen mededelingen mogen maximaal 60 seconden lang zijn en moeten een van de volgende bestandsindelingen hebben:

WAV-indeling: 8000 Hz, 16 bit, mono (geadviseerd vanwege betere spraakkwaliteit)

MP3-indeling: Vaste gegevenssnelheid, 128 kbit/s, 44,1 kHz, stereo