Facebook dat is toch heel gemakkelijk! Ja maar er is meer mogelijk dan iets op de tijdlijn zetten. Hieronder een aantal dingen die ook kunnen maar u mischien nog niet wist. Een voor beeld is de # in mijn ogen door veel mensen onnodig of verkeerd gebruikt maar als je het handig mee om gaat kun je zo van alles  aan enlkaar knopen probeer het meer door met de muis over de volgende # te gaan en een keuze te maken.
#GeHa_FaceBook

3702 SM ZEIST

030 6924480 Whats App

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google maps