DrivePop Shutting Down March 8th, 2015

Our service provider has terminated our reseller agreement. Unfortunately out of our control our reseller account is being closed unexpectedly and all accounts are being terminated on March 9th, 2015. http://www.drivepop.com/ 

Mijn advies wat nu te doen is afhankelijk van de omgeving / wensen / situatie hiervoor is persoonlijk contact wenselijk.

DrivePop is/was een reseller van livedrive.  Livedrive is nog steeds in de lucht, een optie is dat ik reseller wordt, daar zijn tot nu toe niet voldoende  gebruikers voor.  Je kunt ook als klant naar livedrive overstappen  http://www.livedrive.com/ForHome  kosten zijn dan tussen de 4 en 13 euro per maand.

Voor het livedrive maandbedrag is een MS account met evt 1 tot 5 keer office 2013  en een mails server en 1 TB online opslag   tussen de 70 en 150 euro per jaar ook een alternatief.

Gebruik Google drive op het werk Al uw werk is veilig, overal toegankelijk en makkelijk te delen. Voor € 8 per gebruiker per maand heeft u onbeperkte opslagruimte, 1 TB bij minder dan 5 gebruikers in een contract.

De MS onedrive en Google drive zijn met software van derden als backup drive in de cloud te gebruiken.