Steun #wikipedia met een donatie, dit is een infomatie bron die het waard is, noem het desnoods MVO en donaties zijn al mogelijk vanaf € 3,00 als genoeg mensen dat doen zijn ze bij Wikipedia  al weer heel veel verder, het kan via paypal of CC maar ook via Ideal !! 

 

Beste Hans,

Bedankt voor je steun aan Wikipedia en de Wikimedia Foundation. Je bijdrage van € --.-- steunt Wikipedia en helpt de toekomst van vrije kennis voor iedereen te waarborgen.

Wikipedia wordt mogelijk gemaakt door een krachtig idee: dat mensen, zoals jij en ik, deel kunnen nemen aan de ontwikkeling van kennis over de wereld en deze vrij ter beschikking kunnen stellen aan iedereen, overal. 

Vandaag, dankzij de steun van miljoenen vrijwillige donateurs en medestanders, kun je uren ronddwalen over Wikipedia. Met meer dan 40 miljoen Wikipedia artikels en 35 miljoen afbeeldingen met vrije licentie, kan Wikipedia vrijwel elke vraag beantwoorden en je meenemen naar plekken waar je nog nooit bent geweest.

Jouw gift steunt de creatie en uitwisseling van vrije kennis op een echte, praktische manier. Het helpt ons om Wikipedia snel, veilig en voor iedereen ter wereld toegankelijk te maken. Het helpt ons om vrije toegang tot Wikipedia te verlenen op plekken waar hoge mobiele datakosten mensen belemmeren om online te gaan. Het helpt ons om mensen te steunen bij het digitaliseren van kennis die zich momenteel nog in analoge archieven bevindt. Het beschermt Wikipedia van bedreigingen tegen vrije kennis en het open internet.

Jouw steunt betekent dat je de kennis die je nu nodig hebt kunt vinden, waar je ook bent - om een weddenschap met een vriend te winnen tijdens een feestje of om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Doneren aan Wikipedia maakt je een voorvechter van een krachtig idee

Wikipedia zal blijven evolueren, groeien en nieuwe uitdagingen tegenkomen. We staan te popelen om deze uitdagingen ook aan te gaan. Jouw donatie zal ons daarbij aardig op weg helpen. We kunnen je niet genoeg bedanken voor je steun. Namens de Wikimedia Foundation, bedankt voor het investeren in onze toekomst en voor het maken van deze reis met ons.

Katherine Maher

Executive Director, Wikimedia Foundation

Veel werkgevers zullen bijdrages van werknemers ruimhartig verdubbelen: controleer met je werkgever om te zien of deze een zakelijk donatieprogramma heeft. Voor je administratie: Je donatie, met het nummer CNTCT-26242752, op 2018-04-20 was € --,--.

Deze brief kan dienen als bewijs van je donatie. Er werden geen gehele of gedeeltelijke goederen of diensten geboden voor deze bijdrage. Verzend bericht alsjeblieft naar: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. Nummer voor vrijstelling van belasting in de Verenigde Staten: 20-0049703

Wel of niet geven lees dit uit 2015