Samen voor een duurzaam resultaat

Een gezond leven vol energie. Dat is wat we allemaal willen. Voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Zowel privé als op het werk.
Daadkracht-werkt ondersteunt mensen, bedrijven en organisaties om dit doel te bereiken. Door te helpen om koers te bepalen en bewuste keuzes te maken.

Daadkracht-werkt Vitaliteitsmanagement en Leefstijlcoaching verzorgt individuele coachingstrajecten, workshops en trainingen.
Door te inspireren, motiveren en begeleiden lukt het mensen om doelen te bereiken waar dat eerder niet lukte. Ook levert het een positieve bijdrage aan bedrijfs- en organisatieontwikkeling op doordat mensen met plezier werken en resultaten worden behaald.
Lees verder over mogelijkheden zakelijk en particulier.

Daadkracht

Daadkracht-werkt staat voor aanpakken. De daad bij het woord voegen. Binnen een bedrijf of organisatie door bestuurders, managers en uitvoerend medewerkers, maar ook in de privésituatie door particulieren.
Karin Verkaar biedt hierbij ondersteuning. Niet alleen bij het daadwerkelijk stappen zetten, maar ook in de fase hiervoor door samen te onderzoeken wat nodig is.

Belangrijke uitgangspunten zijn:

  • Wat je aandacht geeft groeit
  • Mensen zijn het kapitaal in bedrijven en organisaties

karin_verkaar

Toegevoegde waarde

Je wilt tot resultaat komen en zoekt iemand die deskundig is. Iemand die waarde toevoegt en die je vertrouwen waard is. Dan ben je bij mij op de juiste plaats.
Mijn toegevoegde waarde als vitaliteitsmanager en leefstijlcoach zit in mij als persoon. In wie ik ben en de kennis en ervaring die ik in de loop van mijn leven opgebouwd heb. In de wijze waarop ik die inzet en hoe ik met mensen omga.
Mijn oprechte interesse, (gepaste) betrokkenheid en enthousiasme inspireert mensen, zet hen tot actie aan en motiveert hen om door te gaan tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarbij sluit ik aan bij hen. Ik laat hen hun eigen kracht ervaren en gebruiken, wat leidt tot succeservaringen. Lees verder over mij.