I-Cloud

de cloud dienst van Apple kun je ook op een pc benaderen maar is een prive / familie product

Onedrive for Bussunes en sharepoint

zijn de zakelijke MS cloud dienst voor persoonlijk / gemeenschappelijk gebruik

Onedrive

voor prive en familie ( er zijn dus 2 soorten onedrives dit kan verwarrend zijn)

dropbox

een betaalde coud voor zowel prive als zakelijk (volgens mij zakelijk en prive technisch gelijk)

GDrive

Google drive is een betaalde coud voor zowel prive als zakelijk uitvoering de client software is anders

ja 1 tot 15 Gb is bij de meeste diensta "gratis"

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook - Google maps

Software shop

Naar boven