De onderstaande YouTube video laat zien wat de levensduur is van een SSD en dat dan onderverdeeld in de verschillende types, SLC,  MLC en  TLC.

SSD Life Expectanc door  Explainingcomputers.

In de video wordt ook uitgelegd dat een SSD die weinig vrije ruimte heeft sneller aan zijn gebruik duur zit dan een disk waar voldoende vrije ruimte aanwezig is.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook - Google maps

Software shop

Naar boven