Welkom op de website van Mondzorgpraktijk Leusink.

Informatie brief voor mijn patiƫnten - juli 2023.

Beste mensen,

Fijn om u te vertellen dat ik nog steeds van mijn werk geniet, en er graag mee door wil gaan op een goede manier, en u dus zoveel mogelijk van dienst wil blijven zijn, nu en in de toekomst.

Alleen valt dat tegenwoordig niet mee, als je dat samen met goed personeel wil doen. Het is een hele toer om aan goede assistenten te komen, ook al benaderen we de mensen en de opleidingen in de buurt, dan nog lukt dat soms nog maar met moeite.

Momenteel ben ik op zoek naar een assistent. Dus mijn vraag aan u allen is, weet u iemand of bent u zelf op zoek naar een leuke job, kijk dan op mijn site voor de info daarover. U kunt mij ook persoonlijk mailen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mijn dank is groot.        

Verder wil ik u vragen als u ver van de praktijk woont, o.a. door verhuizing, om in uw woonplaats naar een tandarts te zoeken, opdat u dan mogelijk sneller aan de beurt komt, en mijn wachttijd niet nog verder oploopt. Mocht u liever bij me blijven, dan vraag ik u om wat geduld en respect te hebben met mijn balie assistent als u een afspraak met ons wil maken. Dat geldt niet voor pijn/ spoed behandelingen; die blijven voorgaan. Samen met mijn assistenten doen wij wat we kunnen, maar ook uit zorg voor hen is dat max. 8 uur per werkdag, met uitzondering van de vrijdagmiddag.

 

Met onze passie voor tandheelkunde bieden wij u de beste mondzorg. Uw wensen voor uw gebit staan bij ons centraal. Wij willen samen met u investeren in het behalen en behouden van de optimale mondgezondheid. U kunt bij Mondzorgpraktijk Leusink rekenen op:

  • Belangstelling en zorgzaamheid
    Uw gezondheid en tevredenheid staan centraal. Wij stellen u graag op uw gemak.
  • Professionele, up to date opgeleide assistentes
    Hoge standaard voor kwaliteit en een efficiƫnte manier van werken zorgen ervoor dat u de beste mondzorg krijgt, zonder lange wachttijden.
  • Goede voorlichting over mondzorg en preventief advies
    Waardoor u behandelingen en kosten kan besparen of tijdig plannen.