GeHa Automatisering

Met Readly kun je, a la Netflix, onbperkt tijdschriften op je PC, tablet en smartphone lezen. Met meer dan 3000 titels voor € 9,99 per maand een geweldige deal. Daar kan geen leesmap tegen op.

Ik heb sinds begin 2019 een abo op Readly en voor mij is het een geweldige bron van computer kennis, elke maand meer dan 20 computer tijdschriften in het Nederlands, Engels en Duits.  Ook in het Frans en Deens maar dat kost mij wat meer moeite om te lezen. 

In de praktijk werkt het lezen het beste op een 10" tablet met een hoge resoutie. dus bv een Ipad met een retina scherm of een android met een Full HD scherm maar liever meer. op de telefoon moet je veel zoomen, en op de PC is een 27" scherm met QHD ( 2560 x 1440) een must of een Full HD scherm in portait stand anders ben je veel aan het schuiven met de muis. Er is (nog) geen tekst mode van de content zoals bij een aantal kranten apps beschikbaar. Je "leest" dus een pdf / png van een pagina. 

Met de onderstaande link lees je een maand gratis en als je een abo neemt lees ik ook een maand gratis :-)

Met openen van deze link zal er door de Readly site een tracking cokie gezet worden wat naar mij verwijst om te kunnen herleiden dat ik de aanbeveling heb gedaan. 

Radio tips

18 maart 2019

  • 80’s Top 810
    Radio 10 zendt deze week de 80’s Top 810 uit.
  • Groningen Kiest
    Radio Noord zendt maandagmiddag en dinsdagmiddag debatten uit over provinciale thema’s.
  • Verkiezingsdebatten
    Op Radio M Utrecht, Radio West en Radio Rijnmond zijn vanavond verkiezingsdebatten te horen in verband met de Provinciale Statenverkiezingen.

oa te beluisteren via oorboekje.nl